پشت‌پرده عجیب تخفیف‌های شگفت‌انگیز مکمل‌ها در داروخانه‌‌ها صرف ۷ درصد از تولید ناخالص داخلی برای جبران خسارت تصادفات جاده‌ای چهار مسیر اصلی در مشهد بر اثر سیلاب همچنان مسدود است (۲۶ اردیبهشت) افزایش تعداد فوتی‌های سیل مشهد به ۴ نفر (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارش‌های رگباری تا دوشنبه + فیلم سیل در مشهد | تعداد جانباختگان مشهد به ۵ نفر رسید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) کم‌خونی یکی از بیماری‌های شایع در کودکان اهدای اعضای نوجوان مرگ‌مغزی در مشهد، نجات‌بخش زندگی ۷ بیمار شد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | لحظه پیداکردن دو جان‌باخته سیلاب در پل انقلاب مشهد فوت دو شهروند در سیلاب میدان انقلاب مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) + فیلم اورژانس مشهد: ۱۳ شهروند در پی جاری شدن سیلاب مصدوم شدند رئیس سازمان حج: زمان ثبت‌نام عمره هنوز معلوم نیست | پیشاپیش عذرخواهی می‌کنیم! ۸ راهکار برای مقابله با سختی‌های زندگی دیوان عدالت هم شکایت بازنشستگان در مورد افزایش مستمری‌ها را رد کرد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) بهترین رژیم غذایی برای آرتریت یا التهاب مفاصل کدام است؟ بهترین شیوه تربیتی برای مقابله با فحاشی کودکان پیامدهای استفاده از تلفن همراه در سلامت کودکان مستمری فروردین‌ماه مددجویان سازمان بهزیستی پرداخت می‌شود
سرخط خبرها

سازمان ملل: سال گذشته ۸۰ درصد تریاک جهان در افغانستان تولید شده است

  • کد خبر: ۱۷۱۳۰۹
  • ۰۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۸
سازمان ملل: سال گذشته ۸۰ درصد تریاک جهان در افغانستان تولید شده است
دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل اعلام کرد تولید متامفتامین در افغانستان سبب نگرانی کشورهای جنوب غرب آسیا شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد در گزارش جدیدی اعلام کرد که افغانستان یکی از تولیدکننده‌گان عمده متامفتامین یا شیشه در منطقه شده است، در این گزارش آمده که تولید متامفتامین در افغانستان افزایش یافته است.

بر اساس این گزارش سازمان ملل، تولید متامفتامین در کشور افغانستان سبب نگرانی فزاینده کشورهای جنوب غرب آسیا شده است.

دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل گفته است که افغانستان در سال گذشته میلادی ۸۰ درصد تریاک جهان را تولید کرده بود.

به گفته این نهاد، میزان زمین‌های تحت کشت کوکنار ۲۸ درصد در سال ۲۰۲۲  بیشتر شده بود و تولید جهانی تریاک در این سال به هفت هزار و ۸۰۰ تن رسید.

بربنیاد این گزارش، احتمال دارد برداشت کوکنار در سال جاری با توجه به ممنوعیت کشت مواد مخدر در افغانستان کاهش یابد.

دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد تأکید کرده که کشت جایگزین برای کشاورزان افغانستان و کشورهای دیگر، عامل حیاتی برای کاهش کوکنار است.

این نهاد بین‌المللی نبود کشت جایگزین را به ضرر بسیاری از کشاورزان خوانده است.

سازمان ملل از کشورهای کمک‌کننده خواسته است که به‌گونه فوری از مردم روستایی افغانستان حمایت کنند تا آنان بتوانند بدون کشت مواد مخدر امرار معاش کنند.

این درحالی است که طالبان کشت و خرید و فروش مواد مخدر در افغانستان را از ماه حمل سال ۱۴۰۱ ممنوع اعلام کردند.

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->